Zwemles

  voor een leven lang veilig waterplezier!

  Zwemles staat garant voor spetterende waterpret, een heel leven lang!
  Op jonge leeftijd op zwemles gaan en een zwemdiploma halen is een stevige basis voor een leven lang plezier in het water.
  Bij Feel Fit Center volgen kinderen een 10-stappenplan, met als belangrijkste aandachtspunten veiligheid, afwisseling en veel plezier.
  Bij het 10-stappenplan krijgen de kinderen na elke behaalde stap een beloning. Dit zorgt voor motivatie, elke zwemles opnieuw!

  Meld je kind aan voor zwemles

  De tarieven voor de zwemlessen zijn € 16,00 per week. Dit zijn de vaste kosten van het basisabonnement van € 7,50 plus € 9 voor de upgrade zwem-ABC. Daarnaast betaal je eenmalig € 37,50 startersbijdrage.

  Momenteel is het helaas niet mogelijk om online aan te melden voor zwemles in Goirle, Montferland, Nuenen en Vught. Voor deze locaties is het wel mogelijk via deze link: klik hier.

  Selecteer je locatie

  • Veiligheid

  • Kwaliteit

  • Plezier

  • Resultaat

  ZWEM ABC PAKKET

  Kom zwemmen bij Feel Fit Center en ontvang een Laco Zwem ABC Pakket

  SWIMSUIT

  BELONINGSPOSTER

  HANDDOEK

  RUGZAK

  Zwemles met Krokobill

  Bij Feel Fit Center worden kinderen vanaf vier jaar in 10 stappen goed voorbereid op het behalen van het A, B en C zwemdiploma. Dit gaat spelenderwijs, want in de lessen krijgen de kinderen gezelschap van Krokobill. Krokobill is een aardige krokodil die ook heel graag zijn zwemdiploma wil halen.

  Mooie swimsuit

  Tijdens de introductiebijeenkomst voor de start van de zwemlessen ontvangt ieder kind zijn eigen Krokobill swimsuit. Deze swimsuit is een hulpmiddel en vast onderdeel van ons zwemlespakket. Kinderen zijn verplicht de swimsuit te dragen tijdens de zwemlessen.

  Leerling volgsysteem

  Uiteraard wil je de zwemprestaties van je kind op de voet kunnen volgen. Feel Fit Center maakt daarom gebruik van een leerlingvolgsysteem waarbij je online kunt bekijken welke vorderingen je kind heeft gemaakt. Op een duidelijke manier wordt weergegeven welke onderdelen van het 10-stappenplan je kind al onder de knie heeft en voor welke onderdelen er nog wat meer geoefend moet worden.

  10-stappenplan

  Met het 10-stappen plan van Feel Fit Center leren kinderen stapje voor stapje zwemmen. Mag je een stapje verder? Dan heb je een beloningssticker dik verdiend! Je kind mag de sticker zelf op zijn eigen Krokobill-poster plakken. Zo zien kinderen zelf hoe ver ze al gekomen zijn én blijven ze gemotiveerd voor elke volgende zwemles.

  Veelgestelde vragen

  Waarom zwemles

  Nederland is een waterrijk land en een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is voor elke ouder een geruststellende gedachte dat je kind zichzelf kan redden als het per ongeluk in het water belandt.

  Bij Feel Fit Center gaan we vanaf de allereerste zwemles aan het werk met de zelfredzaamheid en het watergevoel van je kind. Deze twee elementen zijn essentieel om de basis voor een goede zwemeducatie te leggen. Samen met Krokobill de krokodil leren de kinderen op een leuke, afwisselende en veilige manier zwemmen. Tijdens de zwemlessen leert je kind de vaardigheden die gebruikt kunnen worden in zowel zwembaden als open water. Het aantal vaardigheden en de daarmee verkregen mate van veiligheid nemen toe met het behalen van de verschillende diploma’s.
  Met het Zwem-ABC diploma zijn kinderen voldoende zwemveilig om zichzelf te kunnen redden, waardoor je kind en jij zijn verzekerd van veilig speelplezier in en bij het water.

  Wat is de beste leeftijd voor zwemles?

  Wat is de beste leeftijd om te starten met zwemles? De Nationale Raad voor Zwemveiligheid is hier duidelijk in: hoe eerder een kind zichzelf kan redden in het water, hoe beter. Bij Feel Fit Center geven wij als advies te starten vanaf 4 jaar. Vanaf deze leeftijd kunnen kinderen voldoen aan de eisen die gesteld worden aan het behalen van het zwemdiploma A.

  Wat kost zwemles?

  De zwemles kosten bedragen € 16,00 per week. Dit bedrag is opgebouwd uit het basisabonnement van € 7,50 en de upgrade zwemles van € 8,50. Daarnaast bedraagt het inschrijfgeld eenmalig € 37,50.

  Hoe lang duurt een zwemles?

  Een zwemles duurt 60 minuten.

  Mijn kind is nog geen 4 jaar. Zijn er nog andere zwemactiviteiten?

  Wij hebben verschillende activiteiten voor kinderen tot 4 jaar. Voor de allereerst zwembeleving voor baby’s kun je starten met babyzwemmen. Is je kindje  ±1,5 jaar (lopen) tot 4 jaar, dan kun je deelnemen aan peuterzwemmen. Samen met je kindje geniet je spelenderwijs in het water en doen jullie samen oefening. Is je kindje 3 jaar? Dan is survivalzwemles een goede voorbereiding op zwemles (Zwem ABC). Je kindje leert zichzelf te redden wanneer het onverwachts in het water terechtkomt. Je kan ook gezellig een keertje met je gezin samen komen zwemmen tijdens het recreatief zwemmen. Klik hier voor de openingstijden van het binnenbad van jouw Feel Fit Center.

  © Copyright - Laco Feel Fit Center

  Start a Conversation

  Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

  Support – Anne

  Support – Anne

  Anne

  offline