Recreatief zwemmen

  • recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen

Een heerlijk dagje zwemmen is even gezond als leuk. Recreatief zwemmen in het zwembad van Feel Fit Center Nuenen
is voor iedereen een leuk dagje uit. En hoe je dat invult, bepaal je zelf. Sommige gasten komen hier om baantjes
te zwemmen in ons wedstrijdbad. Een goede manier om gezond te blijven, terwijl je zelf je eigen tempo bepaalt.
Voor wie wat meer uitdaging zoekt daarin bieden we natuurlijk ook aqualessen aan, zoals: AquaFit en AquaJoggen.
Andere gasten kiezen voor een leuk dagje met de kinderen. Bij Feel Fit Center Nuenen geniet je het hele
jaar door van ons binnenzwembad. Zo kun je ook in de koudste maanden van het jaar je conditie op
peil houden en genieten van een leuke, sociale activiteit.

Het ideale uitje met kinderen

Voor de meeste ouders zal het geen verrassing heten dat kinderen dol zijn op zwemmen. Zeker op vrij zwemmen. In een zwembad vermaken kinderen zich probleemloos een hele middag. Een leuke activiteit, zeker wanneer vriendjes en vriendinnetjes mee mogen. In het zwembad vermaken kinderen zichzelf wat maakt dat dit uitje ook voor ouders heel ontspannen is. Met hulp van wat speeltoestellen en onder toezicht van de badmeester heb je geen omkijken naar ze. Zwemmen is bovendien gezond. Regelmatig recreatief zwemmen met de kinderen is goed voor ze en helpt ze om hun aangeleerde zwemvaardigheid op peil te houden. Is die zwemvaardigheid er nog niet? Feel Fit Center Nuenen biedt ook zwemles (Laco Zwem ABC) aan die resulteert in o.a. de zwemdiploma’s A, B en C. Is je kind nog te jong voor het Laco Zwem ABC, dan kun je samen met je kind deelnemen aan het knuffelzwemmen (babyzwemmen).

TIP

Gratis familiezwemmen voor kinderen t/m 7 jaar onder begeleiding van een betalende ouder.

zwembad

ZWEMMEN VOOR DE OUDERE JEUGD

Ook als je oud genoeg bent om zonder je ouders te zwemmen ben je welkom bij Feel Fit Center Nuenen. Zowel voor gewoon recreatief zwemmen als voor het discozwemmen op vrijdagavonden. De sfeer in het zwembad is dan aangepast, zodat het een leuke avond wordt met vriendjes en vriendinnetjes. Voor muziek en discoverlichting is gezorgd. Heb je na het discozwemmen trek gekregen in iets lekkers? Dan kun je bij onze horeca terecht voor limonade en snacks.

STRANDBAD NUENEN

In de warmere maanden van het jaar biedt het strandbad Nuenen, in het bos gelegen net onder de A270, een dag vol vermaak voor jong en oud. Geniet van de zon op het zandstrand of de heerlijke ligweide, of geniet van het zwemwater. Natuurlijk kun je ook met je kinderen het water in. Het afgezette, ondiepe deel van de plas is zeer geschikt om samen met je kind van het water te genieten. Voor wie meer uitdaging zoekt is er bij het strandbad Nuenen ook voldoende te doen. Zo zijn er kano’s, BBQ-boten en waterfietsen te huur, waarmee je de hele plas kan bevaren. Voor de jongere gasten zijn er speeltoestellen en een natuurlijke speeltuin.

Na al deze inspanningen is het natuurlijk extra genieten van een drankje. En bij een warme dag hoort natuurlijk een ijsje. Daarom is er bij het Strandbad in Nuenen ook een uitgebreide horecavoorziening aanwezig waar snacks, hapjes en drankjes allemaal verkrijgbaar zijn.

© Copyright - Laco Feel Fit Center

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

offline