HUISREGELS KIDSCLUB

⦁ De Feel Fit Center Kidsclub is een professionele oppasservice, met andere huisregels dan een kinderdagopvang. Houd hier alsjeblieft rekening mee.
⦁ Elke ochtend en tijdens de zwemlessen geopend, zie onderstaande openingstijden.
⦁ De Feel Fit Center Kidsclub is op zondag gesloten.
⦁ Voor kinderen vanaf 3 maanden tot en met 7 jaar.
⦁ Reservering bij de receptie of telefonisch, reserveren kan maximaal 7 dagen vooraf en is altijd op basis van beschikbaarheid.
⦁ Je kan alleen voor je eigen kind(eren) reserveren.
⦁ Afmelden kan maximaal 24 uur vooraf.
⦁ Wanneer je je kind(eren) 3 keer te laat hebt afgemeld, of niet hebt afgemeld, kan dat consequenties hebben op de reserveringsmogelijkheid.
⦁ Uit veiligheidsoverweging hanteren we een maximum aantal kinderen van 20. Dit aantal is inclusief 2 baby’s. Onder baby’s verstaan we kinderen tot leeftijd van 1 jaar.
⦁ Kind(eren) mogen maximaal 1.5 uur verblijven bij de Feel Fit Center Kidsclub.
⦁ Kinderen krijgen vanuit de Feel Fit Center Kidsclub geen eten en drinken. Uiteraard mag er wel eigen eten en drinken genuttigd worden op de daarvoor bestemde plaats.
⦁ Als het nodig is verschonen wij je kind(eren), zorg er wel voor dat je dan enkele luiers achterlaat voor de medewerker.
⦁ Kinderwagens en Maxi-cosi’s mogen gestald worden bij de oppasservice op daarvoor bestemde plaats. Zo kan uw kind hierin slapen onder toeziend oog van onze medewerkers.
⦁ Het is niet toegestaan dat ouders het sportcentrum verlaten, wanneer het kind nog in de Feel Fit Center Kidsclub verblijft.
⦁ Het is van belang dat je als ouder altijd het logboek invult. We vragen je om je naam, handtekening en telefoonnummer. Wanneer er bijzonderheden zijn moeten deze ook hierin aangegeven worden.
⦁ Wanneer je kind ziek is, kan je geen gebruik maken van de Feel Fit Center Kidsclub. Word je kind ziek dan wordt je als ouder verzocht het kind op te komen halen zonder restitutie van gelden.
⦁ Ouder kan te allen tijde verzocht worden om het kind op te komen halen zonder restitutie van gelden.
⦁ Ouders mogen altijd een kijkje komen nemen in de Kidsclub tijdens het spelen.

Vergeet niet dat dit een professionele oppasservice is met andere huisregels dan een kinderdagopvang. Houd hier a.u.b. rekening mee.