DEMOTEAM

Demoteam The Sentinels bestaat uit 15 dansers tussen de 7 en 12 jaar. Demoteam The Creators bestaat uit meer dan 20 dansers in de leeftijd van 12 jaar tot 20+.

Tijdens de Advanced lessen Urban Dance trainen de dansers van de demoteams op het allerhoogste niveau. De moeilijke choreografieën worden herhaald, tot ze perfect synchroon uitgevoerd worden. Muzikaliteit en expressie is hierbij van groot belang.

The Sentinels gaan vanaf 2017 aan wedstrijden deelnemen, terwijl The Creators in 2016 en 2017 al indrukwekkende resultaten hebben behaald:

  • 2 kwalificatiewedstrijden 1e plaats
  • 2 kwalificatiewedstrijden 3e plaats
  • Nederlands Kampioenschap 5e plaats
  • Europees Kampioenschap 1e plaats

Tijdens wedstrijden wordt er gejureerd door topdansers uit Nederland. Onderdelen waarop de teams daarbij worden beoordeeld zijn: performance skills, use of styles, execution, creativity en formations.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar YouTube: de dansers van The Creators zijn te zien in de nieuwe videoclip van de bekende Nederlandse DJ Chuckie! Wil jij ook dansen op verschillende muziekstijlen, als beginner of gevorderde, om later misschien wel tot de absolute top te gaan behoren? Kom dan naar Laco en doe mee met Urban Dance!